Modele de meniuri pentru restaurant

Dupa cateva Luni de rasfoire, meniul restaurantului DVS nu o sa mai arate la fel ca Nou. Paginile se pot desprinde de Cotor, colturile se desfac, pot aparea Pete de mancare PE meniuri. Pentru a pastra o imagine Perfecta a afacerii DVS, meniul trebuie retiparit périodique. Cheltuiala este minima, Rezultatul obtinut este Maxim! Sunt lucruri bune si lucruri mai Poutine bune care trebuie regasite intr-un meniu. Vedeti articolul «Cum NU trebuie sa arate un meniu de restaurant» pentru mai multe informatii. PE Langa designul meniului (Layout, dimensiuni, FontUri, Culori etc), rolul echipei noastre este si sa va sfatuiasca cu privire la continutul meniului, la ce preparate e bine sa contina acesta, la preturile cerute pentru fiecare produs, oferte speciale sau Cat de des trebuie actualizat. Pentru a avea un meniu bine realizat, IATA cateva lucruri care trebuie urmarite in designul meniului: Oferiti partenerilor DVS. produse se réalizent en Roumanie! Termen de livrare cuprins intre 5 si 20 de zile in functie de cantitatea Dorita. Trebuie sa profitati de fiecare ocazie, si in concordanta cu ponctul 6, sa adaugati meniului oferte pentru fiecare DIN aceste ocazii. La Saint-Valentin, 1 martie, 1 Decembrie etc, ca sa nu mai vorbim de craciun sau Revelion, fiecare dintre acestea trebuie sa AIBA cateva oferte speciale.

Daca meniul DVS nu este actualizat périodique, clientii se vor plictisi foarte repede de preparatele existente. De asemenea, trebuie sa tineti cont de produsele de Sezon, care pot fi mai ieftine sau mai scumpe si sa actualizati preturile in concordanta. Trebuie sa aveti dans la cagnotte niste preturi prea mari pot alunga clientii. Totodata, preturi prea MICI pot sa DEA o impresie de «cheap» clientilor. Asadar, pentru a avea si profit si a putea avea si niste preturi rezonabile, trebuie sa enregistre foarte corect pretul produsului. Fonturile MICI sau greu de citit si textul mult si inghesuit pot face un meniu dificil de parcurs. la fel si formatul meniului. Daca e prea MIC, automat fonturile vor fi si ELE MICI. Daca se adopta un format Mare, poate deveni dificil de manevrat, meniul trebuie sa AIBA totusi Loc PE Masa. O problema este si grosimea meniului, nu putem face un meniu de 200 de pagini, asta poate Duce ori la muuult prea multe produse ori clientul sa se plictiseasca rasfoindu-l.

pe langa designul care trebuie sa fie Cat de cat original, sa nu semene cu meniurile competitorilor, chiar si produsele prezentate in meniu trebuie sa fie PE Cat se poate originale, sa se diferentieze intr-un fel de cele ALE competitorilor. Exemplu: decat sa Serviti un produs numit «Clatite cu Ciocolata» (o denumire foarte banala), acelasi produs putem sa-l numim «crêpes parisiennes», oferindu-i astfel un nume original, ce poate fi rétinut de catre clienti mult mai usor si de asemenea recomandat le prietenilor. Cube de couleur, tipografie Digitala Sector 6 Bucuresti, te ajuta sa Alegi modelul de meniu pentru Restaurant in functie de specificul acestuia. In cazul in care ai un restaurant cu spécifique romanesc, Color cube recomanda ca meniul sa fie realizat cu Coperta DIN piele sau PVC cu sistem de prindere pe baza de surub, Elastic sau sistem caiet Mecanic.